Keresés

A rendszer

Munkánkat nagyrészt költségvetési szervezetek, valamint önkormányzati szervezetek és közhasznú társaságok megbízásai alapján végezzük. Tevékenységünk átfogja az egész magyar felsőoktatást, de kiterjed a kereskedelemre, a termelő tevékenységet folytató közszolgáltató társaságokra is.

Az EOS szoftver költségvetési változatának fejlesztése 1995-ben kezdődött el, és 1996-tól működik üzemszerűen a partnerek által még TÜSZ rendszer néven ismerten. A cég piaci sikerét annak köszönheti, hogy nem egy kötelező előírást ad az üzemeltetésre, hanem a szabályos működés kereteit és lehetőségét teremti meg.

A gazdasági társaságok részére kifejlesztett EOS verzió is teljes körűen támogatja a gazdálkodással kapcsolatos adatfeldolgozási feladatokat és az információs igények kielégítését. A megrendelők elvárásaihoz a legmesszebbmenőkig alkalmazkodva kezeli a gazdasági folyamatokat, kiszolgálja a napi adminisztrációs munkát.

Rendszereinket a felhasználók igényei alapján alakítjuk ki a bevezetést megelőző felmérések és tárgyalások eredményeként. Kiemelt figyelmet fordítunk a felsővezetők, középvezetők és az adminisztratív dolgozók információs környezetének kialakítására, a jogosultság tábla és vezérlő paraméterek testre szabására. A partnereinkkel kialakult kapcsolat alapján állandó visszajelzést kapunk rendszereink működéséről. Ezeket az információkat is felhasználjuk fejlesztéseink során, hogy partnereink munkáját legjobban tudjuk segíteni.

A HC Delta Kft. TÜSZ ügyviteli környezetének folyamatos fejlesztése mellett, az ügyfeleinél megelégedéssel működő egyéb rendszerekkel adatkapcsolaton alapuló integrálást is támogat. Például Bér-munkaügy, Tanulmányi rendszerek, Internetes beszerzési rendszer, Energiagazdálkodás, Facility Management, egyéb speciális egyedi fejlesztésű analitikus rendszerek.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

Könyvelés

Teljes körű könyvelési szolgáltatás

tovább