Keresés

Az eozin az aranyszíntől a rózsabogár-zöldig színjátszó, fényesen csillogó kerámiamáz, amit Zsolnay Vilmos pécsi gyára tett világhírűvé. Az eozin Eosról, a hajnal istennőjéről kapta a nevét. Az eozin tárgyak, a pécsi porcelán a világ számára a minőséget testesíti meg.

A TÜSZ ügyviteli rendszerünk új generációs .NET alapú (Silverlight) verziójának az EOS nevet választottuk.

Névválasztásunk elsődleges oka a pécsiség és azon szellemiség, melyet Zsolnay Vilmos „alkimista” képviselt. A HC Delta Kft. tradicionálisan Pécsett működő szoftverfejlesztő cég, amely a jövőben is itt kíván működni, munkatársaink elkötelezettek a város és környéke kulturális értékei, a Pannon táj szépsége iránt.

Szeretnénk a szoftverfejlesztésben is méltó utódai lenni régi elődeinknek. Hisszük, hogy az elmúlt húsz évben bizonyítottuk, szellemiségében követjük a régi pécsi iparos emberek hitvallását, informatikai megoldásaink értéket teremtenek a partnereink számára.

Az EOS Ügyviteli rendszer jelenleg azon kevés, a piacon lévő kész szoftverek egyike, mely évtizedes referenciákkal rendelkezik a hazai felsőoktatási intézmények körében, és azonnali és valós idejű keretgazdálkodási adatokat szolgáltatva látja el felhasználóit a hatékony gazdálkodásukhoz szükséges pénzügyi információkkal.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

Könyvelés

Teljes körű könyvelési szolgáltatás

tovább